Onze aanpak

Aanpak - Pitin

Onze aanpak

De Pitin stijl van aanpak is enthousiast, deskundig en kernachtig. We ondersteunen je creatief en effectief met je ontwikkeldoelen. We zorgen voor verrassende werkvormen, inspiratie en actuele kennis. Pitin start altijd met een gratis kennismaking of dat nu voor coaching of training is. Hierna volgt een op maat offerte die geheel vrijblijvend is. Als je besluit met ons in zee te gaan, kun je ons altijd bellen tussendoor met vragen of verzoek om advies, hiervoor rekenen we geen extra kosten natuurlijk.

Pitin begeleidt en traint je bij allerlei veranderprocessen die een team (bijvoorbeeld ondernemingsraad) kan doorlopen. In teamverband ondersteunen we je, bijvoorbeeld wanneer je als OR over een fusie moet adviseren, of als beginnende OR succesvol aan de slag wilt gaan. Pitin ondersteunt ook bij individuele veranderprocessen. Wil je bijvoorbeeld minder conflicten hebben, grenzen leren stellen, of dat je teamrol goed herkenen en pakken. Wij helpen je graag met onze deskundigheid om je leerdoelen te verwezenlijken. 

Bart Scholten

Bart Scholten heeft facility management, en bestuurs-en organisatiewetenschappen gestudeerd. Hij heeft langdurig gewerkt als adviseur, trainer, manager, en coach voor allerlei organisaties. Hij heeft ondernemingsraden getraind en geadviseerd over uiteenlopende onderwerpen, van begeleiden bij fusies, sociaal plan opstellen tot nieuwe medezeggenschapsstructuur. Dit doet hij met aanstekelijk enthousiasme, gedrevenheid en diepgang. De rode draad in zijn werkervaring is ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Bart heeft een postdoctorale coachingsopleiding gevolgd. Hij is als medezeggenschapstrainer aangesloten bij de BVMP. Hij is erkend als medezeggenschapsopleider en opgenomen in het register voor MZ-opleiders.

Sylvie van Osch

Sylvie van Osch heeft neuro-, en revalidatiepsychologie gestudeerd. Ze promoveerde bij besliskunde (LUMC) op het onderwerp Waarderen van kwaliteit van leven. Ze heeft langdurig in de zorg gewerkt als trainer, psycholoog en coach. Zij is cognitief gedragstherapeut en als zodanig aangesloten bij de VGCt. Zij heeft veel ervaring in het coachen van mensen die vastlopen in hun werk en/of dagelijks leven. Haar stijl is warm, eerlijk en creatief. Zij geeft ook trainingen over communicatie, cognitief optimaal functioneren, en minder piekeren.

Pitin is CRKBO geregistreerd. Pitin trainers hebben een certificatietraining gevolgd bij Thomas International om een PPA af te nemen. Zij kunnen dit doen als onderdeel van een training en/of coaching, maar ze kunnen ook enkel de PPA rapporten opstellen en kort terugkoppelen.