Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling - Pitin

Persoonlijke ontwikkeling.

Persoonlijk ontwikkelen betekent veranderen, en veranderen is moeilijk. We bieden coaching voor een ieder die beter zicht wil krijgen in zichzelf, je gedrag, overtuigingen en belemmeringen.

Coaching kun je volgen als particulier of als werknemer. Je werkgever kan coaching voorstellen, of je neemt als werknemer het initiatief. Ongeacht hoe de coaching een initiatief wordt, bij ons sta je als klant centraal.

Voorbeelden van coachingsdoelen zijn:

Ik wil beter leren omgaan met stress op mijn werk. Vorig jaar was ik vier maanden thuis. Dat wil ik niet nog eens meemaken.
Ik wil duidelijkheid over mijn rol in een kleinsturend team en me beter uitdrukken in de onderlinge communicatie.
Ik wil “nee” kunnen zeggen tegen anderen en mijn grenzen bewaken.
Ik ervaar een hoge werkdruk en ik vind het moeilijk hiermee om te gaan.
Ik wil mijn leiderschap naar een hoger plan tillen.
Ik zit niet goed in mijn vel, hoe vind ik mijn evenwicht tussen loopbaan, persoonlijke ontwikkeling en privé-leven?

Kennismaking.

Kennismaken kan persoonlijk bij ons op kantoor te Vught, via Skype of telefoon. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Meestal duurt een coaching minder dan tien sessies. Dat hangt natuurlijk af van je doelen en je startpunt. Hierover maken we samen afspraken voordat we starten.

Eendaagse coaching.

We bieden ook eendaagse coaching bij jou in de buurt. Besteed een volledige dag enkel aan je doelen en bijbehorende uitdagingen. Na een intensieve dag zie je jezelf helderder en ben je dichter bij je doel.

Wandelcoaching.

Op energieke en verfrissende wijze zet je jezelf in beweging met wandelcoaching. We bespreken je coachingsdoel tijdens het wandelen en gaan op zoek naar nieuwe wegen. We wandelen voor de duur van een of twee uur in de omgeving van Vught of Den Bosch.

Vergoeding.

Als je in loondienst bent, dan vergoedt de werkgever mogelijk de coaching. In dat geval, gaat het veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, competentieontwikkeling of ziekteverzuimpreventie. Informeer bij je afdeling Personeelszaken of bij de arboarts naar de mogelijkheden.

PPA.

In het coachingstraject of puur ter vergroting van je zelfinzicht in het werkgedrag kunnen we gebruik maken van gestructureerde vragenlijsten om een analyse te maken van je werkgedrag. Dat gebeurt alleen in overleg. De Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) is een dergelijk instrument.

Klik hier voor meer info over PPA.

Pitin