Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)


Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) - Pit in

Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)

Zelfkennis en sociaal bewustzijn worden steeds belangrijkere voorwaarden voor succesvol functioneren. Met een PPA (Persoonlijk Profiel Analyse) krijg je meer inzicht in je werkgedrag en vergoot je je zelfkennis. Een bewuste houding ten aanzien van gedrag is de eerste stap naar optimalisatie van de werksterkten, bovendien kunnen beperkende eigenschappen beter worden gecompenseerd.

Op basis van de inzichten van de PPA leer je:

  Je eigen gedragseigenschappen kennen
  Hoe je binnen je eigen profiel- tot taakvolwassenheid komt
  Anderen te begrijpen, met een ander profiel
  Je eigen gedragsstijl zo aan te passen, dat je effectief kunt omgaan met andere profielen

PPA als hulpmiddel bij coaching

Via Pitin ontvangt de coachee per mail een digitale uitnodiging voor het invullen van de Persoonlijke Profiel Analyse. Op basis van het ppa-rapport volgt het coachingsgesprek. Daarin wordt de PPA-rapportage toegelicht en besproken.

Je kunt natuurlijk ook enkel kiezen voor een persoonlijk PPA rapport met enkel een terugkoppeling, zonder dat daar een coaching aan volgt. Informeer naar de mogelijkheden, via de contactpagina.

Teamtraining PPA

In een teamtraining PPA starten we met de theorie en achtergronden van de PPA nadat je zelf eerder een PPA hebt ingevuld. Je onderzoekt wat je als teamlid met de theorie van PPA kan doen. Hierna staat jouw team centraal. Jullie maken een gezamenlijke teamanalyse en versterkt je team. Deze PPA-teamtraining is natuurlijk prima in een maatwerktraject in te passen.

Pitin